Zonnepanelen bijplaatsen: een slimme keuze

Heb je zonnepanelen en wil je jouw zonne-energie systeem uitbreiden? Dan kun je ervoor kiezen om zonnepanelen bij te plaatsen. Op deze manier wek je meer stroom op, ben je minder afhankelijk van jouw energieleverancier, wordt jouw huis meer waard en lever je grote bijdrage aan een beter en gezonder klimaat. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen en heb je hier plek voor op je dak, schuur of overkapping? Vraag de offerte aan!

Zonnepanelen bij plaatsen en uitbreiden op jouw woning, kantoorpand of ander vastgoed?

Laat ons jou helpen met het bijplaatsen van zonnepanelen en breid jouw PV-installatie uit. Wek meer stroom op en bespaar!  

Eigen team

Met ruim 10 jaar ervaring in de zonne-energie branche hebben wij veel kennis en ervaring. Zonnepanelen bij plaatsen en uitbreiden doen wij dagelijks met ons eigen team van installateurs.

Meer lezen

Kostenbesparend

Heb je extra of nog ruimte op je dak, schuur of overkapping? Breid je PV-installatie uit door zonnepanelen bij te plaatsen en bespaar meer op je maandelijkse energiekosten. 

Meer lezen

Snel geregeld

Zonnepanelen uitbreiden door een erkend bedrijf met passie voor het vak? Bel ons op 085-0805888 of vraag de offerte aan. Wij leggen graag meer zonnepanelen op jouw dak.   

Meer lezen

Waarom zou ik mijn zonnepanelen uitbreiden? 5 voordelen

Wanneer je ervoor kiest om meer zonnepanelen te laten plaatsen, brengt dat meerdere voordelen met zich meer. Wij hebben er vijf voor je opgeschreven:

  1. Hogere energieproductie: zonnepanelen laten bijplaatsen zorgt ervoor dat je meer energie opwekt. Wanneer je genoeg energie opwerkt, kun je mogelijk onafhankelijk zijn van het elektriciteitsnet.
  2. Hogere besparing: extra zonnepanelen betekent extra besparing op jouw energierekening.
  3. Beter voor het klimaat: het wordt steeds belangrijker dat we met zijn allen werken aan een beter klimaat. Door het bijplaatsen van zonnepanelen help je hier extra aan mee.
  4. Waardestijging van jouw woning of vastgoed: wil je jouw huis of vastgoed later verkopen? Het hebben van (extra) zonnepanelen op jouw woning of vastgoed leidt tot een beter energielabel en een hogere waarde van het huis.
  5. Ready voor de toekomst: de vraag naar energie zal alleen maar blijven stijgen en als je zelf je stroom kunt opwekken, zal je minder afhankelijk zijn van deze stijgingen.

Mocht je overwegen om jouw PV-installatie uit te breiden door middel van het uitbreiden van zonnepanelen en heb je hier nog plek voor op je overkapping, dak of een schuurtje? Neem contact met ons op door 085-0805888 te bellen of vul het offerteformulier in.

Meer lezen
zonnepanelen bijplaatsen en uitbreiden

Waar moet je aan denken bij het bij plaatsen van zonnepanelen?

Voordat je ervoor kiest om je zonnepanelen uit te breiden, is het belangrijk om over een aantal zaken na te denken: 

  1. Heb ik nog wel plek voor extra zonnepanelen? Bekijk de mogelijke plekken rondom je huis en bekijk waar je eventueel nog extra panelen kunt bijplaatsen. Heb je bijvoorbeeld een schuurtje of een overkapping in de tuin? Dan kan dit de perfecte plek zijn!
  2. Kies de juiste zonnepanelen samen met een specialist: de zonnepanelen die wij gebruiken kunnen gemakkelijk communiceren met de huidige zonnepanelen die al op je dak liggen. Hierdoor hoef je niet al je zonnepanelen te vervangen door een nieuwe set.
  3. Laat de montage over aan een specialist: wanneer je aan de slag gaat met zonnepanelen –  werk je met stroom en dat kan gevaarlijke situaties opleveren als je hier niet bekend mee bent. Trek daarom nooit zomaar stekkers uit je panelen of omvormer. Wij raden aan om niet zelf zonnepanelen bij te plaatsen, maar de installatie en montage te laten doen door een expert. 
  4. Laat het kostenplaatje voor je berekenen: wij helpen je graag met het inzichtelijke brengen van de kosten, de initiële investering en de terugverdientijd. Na het sturen van onze gratis offerte heb je de kosten en baten voor jezelf inzichtelijk. 
  5. Verbouwen of renoveren? Ben je aan het verbouwen of renoveren en wil je bijvoorbeeld en dakkapel plaatsen waar zonnepanelen liggen? Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en terugplaatsen doen wij wekelijks. In sommige gevallen kiezen klanten ervoor uit te breiden door extra zonnepanelen te laten. 
 
Wil je persoonlijk advies of een gratis offerte op maat voor het bijplaatsen van zonnepanelen? Neem contact op! Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl helpt jou graag.
Meer lezen
Meer lezen

Zo gaan wij te werk

Zonnepanelen bijplaatsen is een zorgvuldig proces dat de nodige voorbereiding en expertise vereist. Zo gaan wij te werk:


Aanvraag


Locatie bepaling
en offerte


Akkoord en
planning


Zonnepanelen
bijplaatsen

Particulieren & zakelijk

Voor particulieren zijn laadpalen een geweldige oplossing voor het thuis opladen van elektrische auto’s. Door het installeren van een laadpaal op de oprit of in de garage, ben je niet langer meer afhankelijk van de openbare laadinfrastructuur. De elektrische voertuigen kunnen gemakkelijk en snel worden opgeladen terwijl ze bij je thuis staan geparkeerd. Dat maakt elektrisch rijden een praktische en betaalbare optie voor huiseigenaren, en het draagt bij aan een duurzame mobiliteit.

Voor zakelijke klanten bieden laadpalen een aantrekkelijke oplossing waarmee tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit van werknemers en klanten. Door laadinfrastructuur op het werk of bij commerciële gebouwen te installeren, kunnen bedrijven de overstap naar elektrische mobiliteit ondersteunen en hun ecologische voetafdruk verminderen. Het installeren van laadpalen kan de waarde van onroerend goed verhogen en het stelt bedrijven tevens in staat om zich te onderscheiden van hun concurrenten door duurzaamheid te benadrukken.

Onze reviews

Dit zeggen onze klanten

Sander van der Donk
Sander van der Donk
3 November 2023
Echt een heel fijn bedrijf. Denken goed met je mee, proberen je geen onnodig dure oplossingen aan te smeren en ze zijn heel erg flexibel. Onze zonnepanelen liggen er mooi op, voor een scherpe prijs! Dikke aanrader!
Ad Kas
Ad Kas
22 Oktober 2023
Op een nette en vriendelijke manier zijn de nodige, aanvullende zonnepanelen geplaatst om de nieuwe warmtepomp te laten draaien. Heel vakkundig zijn het oude en het nieuwe systeem aan elkaar gekoppeld. De prijs/kwaliteit is goed en alle afspraken zijn nagekomen. Een echte aanrader!
Riko De Boer
Riko De Boer
20 Oktober 2023
Top bedrijf! In een paar uur zonnepanelen gelegd in Amsterdam Noord en dat op een regenachtige dag!
David Vazquez
David Vazquez
25 September 2023
Snel, vakkundig en zeer flexibel.
Benjamin Baris
Benjamin Baris
18 September 2023
Prima service en vakkundig gewerkt. Afspraak is afspraak en goede communicatie naar de klant. Flexibel, denken mee en prettig in de omgang. En dat voor een scherpe prijs. Wat mij betreft echt een aanrader.
Wilco Jeronimus
Wilco Jeronimus
11 September 2023
7 panelen verwijderd en na dakrenovatie teruggeplaatst geweldig team dat snel en professioneel werkt en daarnaast meedenkt en heel enthousiast is Volgende keer weer dit bedrijf inschakelen bij onderhoud reparatie of uitbreiding Dankjulliewel Groet Wilco
Niels Haaksman
Niels Haaksman
4 September 2023
Zeer kundige en nette mannen die onze panelen kwamen plaatsen.
Harry Fernhout
Harry Fernhout
4 September 2023
Op 31 augustus 2023 heb ik 10 zonnepanelen laten plaatsen door de mannen van de firma "Wijplaatsenjouwzonnepanelen". De installatie is professioneel uitgevoerd en probleemloos verlopen. Opvallend klantgerichte aanpak, duidelijke uitleg en uitgevoerd door hun vakkundige en vriendelijke monteurs. Kortom, ik ben zeer tevreden en beveel daarom graag deze firma aan bij potentiële klanten.
Remco Peters
Remco Peters
3 September 2023
Op 29-08-2023 zijn er bij ons zonnepanelen geplaatst. Ze hebben goed werk geleverd, waren secuur en vriendelijk. Echt een aanrader we zijn erg tevreden.
rob chamuleau
rob chamuleau
28 Augustus 2023
Correcte informatie. Deskundige uitvoering door vriendelijke en behulpzame mensen. Alle hulp bij installatie van de ENPHASE app.

Vraag een offerte aan!

Als je je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een vrijblijvende offerte. In die offerte nemen wij de kosten op voor zonnepanelen uitbreiden.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen bijplaatsen

Ja! Wanneer je hier plek voor hebt, is het uitbreiden van jouw zonnepaneelsysteem een rendabele keuze.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal zonnepanelen dat je bij extra wil. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

De terugverdientijd is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je bij laat plaatsen. In de meeste gevallen heb je het binnen 5 à 10 jaar terugverdient.