Zonnepanelen bijplaatsen: een slimme keuze

Heb je zonnepanelen en wil je jouw zonne-energie systeem uitbreiden? Dan kun je ervoor kiezen om zonnepanelen bij te plaatsen. Op deze manier wek je meer stroom op, ben je minder afhankelijk van jouw energieleverancier, wordt jouw huis meer waard en lever je grote bijdrage aan een beter en gezonder klimaat. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen en heb je hier plek voor op je dak, schuur of overkapping? Vraag de offerte aan!

Zonnepanelen bij plaatsen en uitbreiden op jouw woning, kantoorpand of ander vastgoed?

Laat ons jou helpen met het bijplaatsen van zonnepanelen en breid jouw PV-installatie uit. Wek meer stroom op en bespaar!  

Eigen team

Met ruim 10 jaar ervaring in de zonne-energie branche hebben wij veel kennis en ervaring. Zonnepanelen bij plaatsen en uitbreiden doen wij dagelijks met ons eigen team van installateurs.

Meer lezen

Kostenbesparend

Heb je extra of nog ruimte op je dak, schuur of overkapping? Breid je PV-installatie uit door zonnepanelen bij te plaatsen en bespaar meer op je maandelijkse energiekosten. 

Meer lezen

Snel geregeld

Zonnepanelen uitbreiden door een erkend bedrijf met passie voor het vak? Bel ons op 085-0805888 of vraag de offerte aan. Wij leggen graag meer zonnepanelen op jouw dak.   

Meer lezen

Waarom zou ik mijn zonnepanelen uitbreiden? 5 voordelen

Wanneer je ervoor kiest om meer zonnepanelen te laten plaatsen, brengt dat meerdere voordelen met zich meer. Wij hebben er vijf voor je opgeschreven:

  1. Hogere energieproductie: zonnepanelen laten bijplaatsen zorgt ervoor dat je meer energie opwekt. Wanneer je genoeg energie opwerkt, kun je mogelijk onafhankelijk zijn van het elektriciteitsnet.
  2. Hogere besparing: extra zonnepanelen betekent extra besparing op jouw energierekening.
  3. Beter voor het klimaat: het wordt steeds belangrijker dat we met zijn allen werken aan een beter klimaat. Door het bijplaatsen van zonnepanelen help je hier extra aan mee.
  4. Waardestijging van jouw woning of vastgoed: wil je jouw huis of vastgoed later verkopen? Het hebben van (extra) zonnepanelen op jouw woning of vastgoed leidt tot een beter energielabel en een hogere waarde van het huis.
  5. Ready voor de toekomst: de vraag naar energie zal alleen maar blijven stijgen en als je zelf je stroom kunt opwekken, zal je minder afhankelijk zijn van deze stijgingen.

Mocht je overwegen om jouw PV-installatie uit te breiden door middel van het uitbreiden van zonnepanelen en heb je hier nog plek voor op je overkapping, dak of een schuurtje? Neem contact met ons op door 085-0805888 te bellen of vul het offerteformulier in.

Meer lezen
zonnepanelen bijplaatsen en uitbreiden

Waar moet je aan denken bij het bij plaatsen van zonnepanelen?

Voordat je ervoor kiest om je zonnepanelen uit te breiden, is het belangrijk om over een aantal zaken na te denken: 

  1. Heb ik nog wel plek voor extra zonnepanelen? Bekijk de mogelijke plekken rondom je huis en bekijk waar je eventueel nog extra panelen kunt bijplaatsen. Heb je bijvoorbeeld een schuurtje of een overkapping in de tuin? Dan kan dit de perfecte plek zijn!
  2. Kies de juiste zonnepanelen samen met een specialist: de zonnepanelen die wij gebruiken kunnen gemakkelijk communiceren met de huidige zonnepanelen die al op je dak liggen. Hierdoor hoef je niet al je zonnepanelen te vervangen door een nieuwe set.
  3. Laat de montage over aan een specialist: wanneer je aan de slag gaat met zonnepanelen –  werk je met stroom en dat kan gevaarlijke situaties opleveren als je hier niet bekend mee bent. Trek daarom nooit zomaar stekkers uit je panelen of omvormer. Wij raden aan om niet zelf zonnepanelen bij te plaatsen, maar de installatie en montage te laten doen door een expert. 
  4. Laat het kostenplaatje voor je berekenen: wij helpen je graag met het inzichtelijke brengen van de kosten, de initiële investering en de terugverdientijd. Na het sturen van onze gratis offerte heb je de kosten en baten voor jezelf inzichtelijk. 
  5. Verbouwen of renoveren? Ben je aan het verbouwen of renoveren en wil je bijvoorbeeld en dakkapel plaatsen waar zonnepanelen liggen? Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en terugplaatsen doen wij wekelijks. In sommige gevallen kiezen klanten ervoor uit te breiden door extra zonnepanelen te laten. 
 
Wil je persoonlijk advies of een gratis offerte op maat voor het bijplaatsen van zonnepanelen? Neem contact op! Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl helpt jou graag.
Meer lezen
Meer lezen

Zo gaan wij te werk

Zonnepanelen bijplaatsen is een zorgvuldig proces dat de nodige voorbereiding en expertise vereist. Zo gaan wij te werk:


Aanvraag


Locatie bepaling
en offerte


Akkoord en
planning


Zonnepanelen
bijplaatsen

Particulieren & zakelijk

Voor particulieren zijn laadpalen een geweldige oplossing voor het thuis opladen van elektrische auto’s. Door het installeren van een laadpaal op de oprit of in de garage, ben je niet langer meer afhankelijk van de openbare laadinfrastructuur. De elektrische voertuigen kunnen gemakkelijk en snel worden opgeladen terwijl ze bij je thuis staan geparkeerd. Dat maakt elektrisch rijden een praktische en betaalbare optie voor huiseigenaren, en het draagt bij aan een duurzame mobiliteit.

Voor zakelijke klanten bieden laadpalen een aantrekkelijke oplossing waarmee tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit van werknemers en klanten. Door laadinfrastructuur op het werk of bij commerciële gebouwen te installeren, kunnen bedrijven de overstap naar elektrische mobiliteit ondersteunen en hun ecologische voetafdruk verminderen. Het installeren van laadpalen kan de waarde van onroerend goed verhogen en het stelt bedrijven tevens in staat om zich te onderscheiden van hun concurrenten door duurzaamheid te benadrukken.

Onze reviews

Dit zeggen onze klanten

Wiebe Dam
Wiebe Dam
10 April 2024
Fantastisch geholpen. Lekkage op dak onder de bestaande zonnepanelen, offerte aangevraagd en binnen 2 weken na acceptatie offerte stonden ze voor de deur. 2 vriendelijke medewerkers losten de lekkage op. Ik zal zeker bij een volgende lekkage of nieuwe zonnepanelen, gebruik maken van wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl.
Anup K Pandey
Anup K Pandey
22 Maart 2024
Amazing service, great team to work with, quick , professional and expat friendly. Highly recommended
Petra De Heus
Petra De Heus
21 Maart 2024
Vandaag de zonnepanelen op ons dak gelegd. Alles ging fantastisch. Duidelijke uitleg over de app. Vakwerk, heel blij mee. Laat de zon maar schijnen.
Viktorija Lourens
Viktorija Lourens
19 Maart 2024
Er blij met het werk en de goede communicatie van Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl! Wij hadden oude zonnepanelen op het dak die beschadigd waren door dakdekkers toen ons bitumen werd vervangen. Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl begreep ons verhaal en hielp ons met advies. Toen wij eenmaal de beslissing maakten om voor nieuwe zonnepanelen te gaan konden zij snel handelen waardoor we niet lang hoefden te wachten. Het plaatsen van 8 zonnepanelen was in een halve dag gebeurt. Ze zijn heel secuur te werk gegaan. Ze nemen alles uit handen, van het installeren van de panelen, tot de omvormer, gaten boren in het dak en de app. hebben ons geholpen met de zonnepanelen. Kortom, wij zijn er erg blij mee en wij raden Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl zeker aan.
itay chabra
itay chabra
19 Maart 2024
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Dat allemaal voor een scherpe prijs. Met hulp van jullie hebben we een passend advies gekregen over het aantal panelen wat past bij ons verbruik. In een ochtendje werk lagen alle panelen erop en is alles netjes achtergelaten. Mijn complimenten aan Koen, David en Erwin voor het advies + de montage. Ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan!!
Steffren Hulst
Steffren Hulst
4 Maart 2024
Super service! Het contact is erg prettig en de werkzaamheden zijn snel en goed uitgevoerd. Zeker een aanrader voor het plaatsen van jouw zonnen panelen!
Lift Online
Lift Online
19 Februari 2024
Zeer tevreden over dit bedrijf. Prima uitleg, ook later als je vragen hebt. Reageren snel en zijn behulpzaam. Alle afspraken zijn nagekomen. De montage van de panelen, omvormers en het aanpassen van de groepenkast is keurig en conform de afgegeven planning uitgevoerd en functioneert naar behoren.
Mike
Mike
17 Februari 2024
Vandaag heeft het “Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl” bedrijf onze 3de opdracht om voor de woning van onze 2de zoon zonnepanelen te plaatsen uitgevoerd. Zó vertrouwd zijn we met Duco, Erwin, Koen, Rinse en Dawied. Fijn om te zien hoe ze ‘s morgens netjes op tijd voor de deur stonden en binnen slechts een kleine 3 uur 6 panelen hebben geplaatst, alles netjes opgeruimd voordat ze weggingen. Bovendien hebben ze zonder te vragen een 2 tal hangende lapjes lood op het dak gefikst; ongelofelijk hoe zorgvuldig ze zijn. Nieuw bij dit bedrijf is dat je niets vooraf hoeft te betalen, pas als ze klaar zijn en je tevreden bent over hun werk. Dit me hun schappelijke prijzen en de kwaliteiten van vakmanspecialisten, maakt dat we zeer tevreden zijn over dit bedrijf en bevelen het aan voor iedereen die zonnepanelen wil plaatsen.
Niek Kolthof
Niek Kolthof
17 Februari 2024
Vriendelijke en professionele mensen die met je meedenken. Bij ons was er onvoldoende ruimte in de meterkast voor het plaatsen van de gevraagde groepenkast. De panelen zijn met een kleine aanpassing aangesloten op de huidige groepenkast en het bedrag voor de nieuwe kast is van de factuur afgehaald. Verder is er erg netjes gewerkt.
Thomas
Thomas
16 Februari 2024
I.v.m. het vervangen van onze dakpannen hebben wij onze zonnepanelen tijdelijk laten verwijderen en weer laten terugplaatsen door wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl B.V. Ze waren erg flexibel / zeer snel met het verwijderen zodat de dakdekker nog dezelfde week aan de slag kon. Ze werken vakkundig, zijn vriendelijk en goed bereikbaar. Ook is de prijs een stuk schappelijker vergeleken met als onze zonnepanelenleverancier het zelf had gedaan (Zonneplan). Een aanrader!

Vraag een offerte aan!

Als je je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een vrijblijvende offerte. In die offerte nemen wij de kosten op voor zonnepanelen uitbreiden.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen bijplaatsen

Ja! Wanneer je hier plek voor hebt, is het uitbreiden van jouw zonnepaneelsysteem een rendabele keuze.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal zonnepanelen dat je bij extra wil. Vraag een offerte aan voor meer informatie.

De terugverdientijd is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat je bij laat plaatsen. In de meeste gevallen heb je het binnen 5 à 10 jaar terugverdient.