Onze zonnepanelen voor jouw bedrijfspand of ander vastgoed

Zonnepanelen zakelijk en voor bedrijven

Waarom bedrijven zakelijk kiezen voor zonnepanelen?

Als bedrijf is het belangrijk om niet alleen financieel, maar ook maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Investeren in zonnepanelen is hierbij een duurzame keuze die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Door het gebruik van zonnepanelen wordt de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderd en wordt de uitstoot van CO2 gereduceerd.

Bovendien is het investeren in zonnepanelen een slimme financiële keuze. Bedrijven kunnen aanzienlijk besparen op hun energiekosten en in sommige gevallen zelfs winst maken door het terugleveren van energie aan het net. Door het gebruik van duurzame energie kan de energierekening drastisch worden verlaagd.

Zakelijke technische voordelen en subsidies

Bedrijven die investeren in zonnepanelen kunnen profiteren van diverse subsidies en technische voordelen. Allereerst zijn er verschillende subsidieregelingen beschikbaar, zoals de SDE+ en de EIA, die bedrijven kunnen helpen om de investering in zonnepanelen te financieren. Deze subsidies kunnen een groot verschil maken in de terugverdientijd van de investering.

Naast de financiële voordelen zijn er ook technische voordelen verbonden aan zonnepanelen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van slimme energiemanagementsystemen die de energieopwekking en het energieverbruik monitoren en optimaliseren. Hierdoor kan er nog meer worden bespaard op de energiekosten.

Bovendien kunnen bedrijven die zonnepanelen installeren, bijdragen aan de verduurzaming van de energievoorziening en de uitstoot van CO2 verminderen. Dat kan bijvoorbeeld bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en een positieve bijdrage leveren aan het imago van het bedrijf.

Kortom, bedrijven die investeren in zonnepanelen kunnen profiteren van diverse subsidies en technische voordelen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

Bespaar direct met zonnepanelen op jouw bedrijfspand

Bespaar direct met zonnepanelen op jouw bedrijfspand! Wij zijn actief door heel Nederland.

meer lezen

Veelgestelde vragen

Binnen 6 weken.

Ja, neem contact met ons op.

Ja, neem gerust contact met ons op.

Zo gaan wij te werk

1. Wij analyseren jouw aanvraag

Na een introductiegesprek met onze zakelijke adviseurs ontvang je een op maat gemaakt voorstel. Door middel van actuele luchtfoto’s wordt het dak geanalyseerd en wordt er bepaald hoeveel panelen er op het dak kunnen worden geplaatst.

2. Jij ontvangt een offerte

Zodra je het voorstel van onze adviseur hebt goedgekeurd, stellen wij een offerte op. In deze offerte staan onder andere het aantal zonnepanelen, de verwachte opbrengst, terugverdientijd en de vervolgstappen beschreven.

3. Voorbereiding contracten en opstal

Zodra je akkoord bent met ons voorstel, gaan wij aan de slag om het project voor te bereiden voor de installatie. We stellen de definitieve overeenkomst op en vestigen het recht van opstal. Daarna zal onze projectmanager de installatie werkzaamheden en planning met je bespreken en hij fungeert gedurende het hele proces als aanspreekpunt.

4. Installatie en oplevering

We plaatsen de zonnepanelen- installatie en zorgen voor alles, dit doen we altijd in goed overleg met de klant. Na afronding worden de zonnepanelen aangesloten op de netaansluiting en wordt de eerste energie opgewekt. Zo voorzien de zonnepanelen op het dak van je bedrijfspand de onderneming van duurzame energie en draag je bij aan een duurzamer Nederland.