Zonnepanelen in Huizen

Wil je zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand in Huizen? Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl is dé zonnepanelen specialist in de omgeving van Huizen. Met onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners en ondernemers in dit prachtige dorp blij gemaakt met een zonnepaneel installatie en gratis stroom.

Wil je zonnepanelen laten plaatsen op jouw woning of bedrijfspand? Al 25+ Huizers gingen je voor!

Laat ons de kosten berekenen voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning, schuur of bedrijfspand!

Eigen team

Onze specialisten die verantwoordelijk zijn voor zonnepaneel installaties in Huizen zijn volledig op de hoogte van de vereisten en eigenschappen van alle PV-installaties en systemen.

Meer lezen

Volgens het boekje

Veiligheid staat bij ons voorop. We gebruiken stevige steigers en dragen altijd een veiligheidsharnas om ongelukken te voorkomen. We zorgen ervoor dat de installatie zorgvuldig, snel en veilig wordt uitgevoerd.

Meer lezen

Snel geregeld

Ons bedrijf is gevestigd aan de Franciscusweg in Hilversum en dat is nog geen 20 minuutjes rijden naar Huizen. Meestal installeren we zonnepanelen binnen 4 weken. Bel ons op 085-0805888 voor meer informatie. 

Meer lezen

Waarom zonnepanelen laten plaatsen in Huizen?

Het laten installeren van zonnepanelen in Huizen is niet alleen een investering in voor jouw woning, maar ook in de toekomst van de gemeente. Huizen heeft namelijk als doel om in 2050 een klimaatneutrale gemeete te zijn. Om daar aan bij te dragen, kun je overwegen om zonnepanelen te laten installeren. Zonnepanelen zijn een duurzame bron van energie die bijdraagt aan de vermindering van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de uitstoot van schadelijke gassen. Nog niet overtuigd? Wij hebben vier voordelen voor je opgeschreven:

  1. Lagere energiekosten: na installatie van de zonnepanelen kun je aanzienlijk besparen op jouw maandelijkse energierekening. Zonnepanelen zijn efficiënt in het omzetten van zonlicht in elektriciteit, waardoor je minder afhankelijk wordt van het energienet.
  2. Milieuvriendelijk: door te kiezen voor zonne-energie help je mee aan een groenere toekomst. Zonnepanelen produceren geen CO₂ tijdens het opwekken van stroom, wat bijdraagt aan een vermindering van de totale uitstoot.
  3. Waardeverhoging van jouw woning: huizen met zonnepanelen krijgen een hogere WOZ-waarde. Dit komt doordat zonnepanelen gezien worden als een upgrade van de woning, wat een aantrekkelijke eigenschap is voor potentiële kopers. Daarnaast krijgt een huis een hoger energielabel.
  4. Onafhankelijkheid van energieleveranciers: Met zonnepanelen produceert je jouw eigen energie, wat je minder afhankelijk maakt van traditionele energieleveranciers en prijsschommelingen op de energiemarkt.

Zonnepaneel specialist in de regio

Wijplaatsenjouwzonnepanelen staat klaar als jouw betrouwbare partner in dit traject. Wij hebben in Huizen al talloze woningen voorzien van zonnepaneel installaties. Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor een vakkundige installatie van jouw zonnepanelen, met oog voor kwaliteit en een langdurige relatie met onze klanten. Kies voor een duurzame toekomst met ons aan jouw zijde.

Meer lezen
zonnepanelen laten plaatsen in huizen
Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en terugplaatsen

Waarom zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen?

Het verwijderen van zonnepanelen kan nodig zijn om verschillende redenen, zoals:

  1. Dakrenovaties: als je dak gerepareerd, vervangen of geüpgraded moet worden, is het vaak nodig om de zonnepanelen tijdelijk te verwijderen. Dit helpt schade aan de panelen te voorkomen tijdens de werkzaamheden.

  2. Zonnepaneel onderhoud: regelmatig onderhoud is essentieel om de optimale prestaties van je zonnestroomsysteem te behouden. Het verwijderen van de panelen geeft je de mogelijkheid om ze grondig te reinigen en eventuele problemen te identificeren voordat ze ernstiger worden.

  3. Zonnepaneel vervanging: na verloop van tijd kunnen zonnepanelen hun efficiëntie verliezen of beschadigd raken. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om de oude panelen te verwijderen en nieuwe te installeren voor betere prestaties en energieopbrengst.

Daarnaast kan dit een uitgelezen moment zijn om jouw installatie van een aantal extra zonnepanelen te voorzien. 
Het kan natuurlijk zijn voorgekomen dat je meer energie bent gaan gebruiken, dan een aantal jaar geleden toen je de panelen aanschafte.  
Meer lezen

Zo gaan wij te werk

Het plaatsen van zonnepanelen in Huizen is een zorgvuldig proces dat de nodige voorbereiding en expertise vereist. Zo gaan wij te werk:


Aanvraag


Locatie bepaling
en offerte


Akkoord en
planning


Installatie
binnen 4 weken

Particulieren & zakelijk

Voor particulieren zijn laadpalen een geweldige oplossing voor het thuis opladen van elektrische auto’s. Door het installeren van een laadpaal op de oprit of in de garage, ben je niet langer meer afhankelijk van de openbare laadinfrastructuur. De elektrische voertuigen kunnen gemakkelijk en snel worden opgeladen terwijl ze bij je thuis staan geparkeerd. Dat maakt elektrisch rijden een praktische en betaalbare optie voor huiseigenaren, en het draagt bij aan een duurzame mobiliteit.

Voor zakelijke klanten bieden laadpalen een aantrekkelijke oplossing waarmee tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit van werknemers en klanten. Door laadinfrastructuur op het werk of bij commerciële gebouwen te installeren, kunnen bedrijven de overstap naar elektrische mobiliteit ondersteunen en hun ecologische voetafdruk verminderen. Het installeren van laadpalen kan de waarde van onroerend goed verhogen en het stelt bedrijven tevens in staat om zich te onderscheiden van hun concurrenten door duurzaamheid te benadrukken.

Onze reviews

Dit zeggen onze klanten

Marian de Klerk
Marian de Klerk
22 Januari 2024
Erg tevreden Vakkundig.prima communicatie .Zonnepanelen binnen 1 dag gelegd.Voor een prima prijs! Goede service vriendelijk personeel. Aan te raden dus!
Mirjam V-M
Mirjam V-M
15 Januari 2024
Prima, snelle en betrouwbare service. Goede communicatie. Nette prijs. Vriendelijk personeel met verstand van zaken.
Izak Hanse
Izak Hanse
2 December 2023
Uitstekende service. Duidelijke communicatie (vooraf en achteraf). Onze panelen moesten tijdelijk weggehaald worden ivm een verbouwing. Dit is perfect geregeld door Wijplaatsenjouwzonnepanelen.
Laurent Rademaker
Laurent Rademaker
21 November 2023
Duidelijk en snel in communicatie en komen afspraken na. Zijn bereid mee te denken an waar nodig advies te geven
Sander van der Donk
Sander van der Donk
3 November 2023
Echt een heel fijn bedrijf. Denken goed met je mee, proberen je geen onnodig dure oplossingen aan te smeren en ze zijn heel erg flexibel. Onze zonnepanelen liggen er mooi op, voor een scherpe prijs! Dikke aanrader!
Ad Kas
Ad Kas
22 Oktober 2023
Op een nette en vriendelijke manier zijn de nodige, aanvullende zonnepanelen geplaatst om de nieuwe warmtepomp te laten draaien. Heel vakkundig zijn het oude en het nieuwe systeem aan elkaar gekoppeld. De prijs/kwaliteit is goed en alle afspraken zijn nagekomen. Een echte aanrader!
Riko De Boer
Riko De Boer
20 Oktober 2023
Top bedrijf! In een paar uur zonnepanelen gelegd in Amsterdam Noord en dat op een regenachtige dag!
David Vazquez
David Vazquez
25 September 2023
Snel, vakkundig en zeer flexibel.
Benjamin Baris
Benjamin Baris
18 September 2023
Prima service en vakkundig gewerkt. Afspraak is afspraak en goede communicatie naar de klant. Flexibel, denken mee en prettig in de omgang. En dat voor een scherpe prijs. Wat mij betreft echt een aanrader.
Wilco Jeronimus
Wilco Jeronimus
11 September 2023
7 panelen verwijderd en na dakrenovatie teruggeplaatst geweldig team dat snel en professioneel werkt en daarnaast meedenkt en heel enthousiast is Volgende keer weer dit bedrijf inschakelen bij onderhoud reparatie of uitbreiding Dankjulliewel Groet Wilco

Vraag een offerte aan!

Als je je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een vrijblijvende offerte. In die offerte nemen wij de kosten op voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand in Huizen.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Huizen

Het plaatsen van zonnepanelen in Huizen kan leiden tot besparingen op jouw maandelijkse energierekening. Bovendien verhoogt het de waarde van jouw woning. Raadpleeg de website van de gemeente of je mogelijk nog kunt profiteren van subsidies of belastingvoordelen. 

Zonnepanelen vereisen weinig onderhoud. Het is aan te raden om ze regelmatig te controleren en schoon te maken voor een optimale energieopbrengst.