Zonnepanelen in Bussum

Wil je zonnepanelen op jouw huis of bedrijfspand in Bussum? Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl is dé expert op het gebied van zonnepanelen in en rond Bussum. Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis hebben we al veel woningen en bedrijven in dit mooie dorp voorzien van zonnepanelen, waardoor ze nu kunnen genieten van zelf opgewekte elektriciteit.

Zonnepanelen laten plaatsen op jouw woning of bedrijfspand? Al 30+ Bussumers gingen je voor!

Laat ons de kosten berekenen voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning, schuur of bedrijfspand!

Eigen team

Onze experts die zonnepaneelinstallaties in Bussum plaatsen, kennen alle details en regels. Ze zijn volledig op de hoogte van alle PV-installaties en systemen.

Meer lezen

Volgens het boekje

We vinden veiligheid belangrijk. We werken met stevige steigers en dragen altijd een veiligheidsgordel om geen ongelukken te krijgen. We doen de zonnepaneelinstallatie nauwkeurig, snel en zonder risico’s.

Meer lezen

Snel geregeld

Ons bedrijf is gevestigd aan de Franciscusweg in Hilversum en dat is nog geen 10 minuten rijden naar Bussum. Wanneer de offerte is ingevuld, installeren we zonnepanelen binnen 4 weken. Bel ons op 085-0805888 voor meer informatie. 

Meer lezen

Waarom zonnepanelen laten plaatsen in Bussum?

Bussum, een charmant dorp in het hart van Nederland, staat bekend om zijn groene omgeving en historische architectuur. Maar wist je dat Bussum ook voorop loopt in de duurzame energie? Inwoners van het dorp maken steeds vaker de slimme keuze om zonnepanelen te installeren.  Dat is niet alleen goed voor de eigen energierekening, maar de gemeente wil in 2050 helemaal klimaatneutraal zijn. Door zonnepanelen te nemen, help je hieraan mee. Nog geen zonnepanelen laten installeren op je woning of bedrijfspand? Hier zijn vier voordelen van zonnepanelen:

  • Minder betalen voor energie: met zonnepanelen bespaar je geld op je energierekening.
  • Goed voor de natuur: zonne-energie is schoon. Er komt geen CO₂ vrij als je stroom maakt met zonnepanelen. Dit helpt om de lucht schoon te houden.
  • Je huis wordt meer waard: huizen met zonnepanelen zijn vaak meer waard. Ze worden gezien als een extraatje voor je huis en dat vinden toekomstige kopers fijn. Ook krijgt je huis een beter energielabel.

Zonnepaneel specialist in de buurt

Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl is er voor jou in dit proces. We hebben al verschillende huizen en bedrijfspanden in Bussum voorzien van zonnepanelen. Onze kennis en ervaring zorgen voor een goede en nette installatie. Kwaliteit en een lange samenwerking met onze klanten vinden we belangrijk. Ga met ons in zee voor een duurzamere toekomst in het dorp.

Meer lezen
Zonnepanelen laten plaatsen in Bussum
Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en terugplaatsen

Waarom zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen?

Het verwijderen van zonnepanelen kan nodig zijn om verschillende redenen, zoals:

  1. Dakrenovaties: als je dak gerepareerd, vervangen of geüpgraded moet worden, is het vaak nodig om de zonnepanelen tijdelijk te verwijderen. Dit helpt schade aan de panelen te voorkomen tijdens de werkzaamheden.

  2. Zonnepaneel onderhoud: regelmatig onderhoud is essentieel om de optimale prestaties van je zonnestroomsysteem te behouden. Het verwijderen van de panelen geeft je de mogelijkheid om ze grondig te reinigen en eventuele problemen te identificeren voordat ze ernstiger worden.

  3. Zonnepaneel vervanging: na verloop van tijd kunnen zonnepanelen hun efficiëntie verliezen of beschadigd raken. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om de oude panelen te verwijderen en nieuwe te installeren voor betere prestaties en energieopbrengst.

Daarnaast kan dit een uitgelezen moment zijn om jouw installatie van een aantal extra zonnepanelen te voorzien. 
Het kan natuurlijk zijn voorgekomen dat je meer energie bent gaan gebruiken, dan een aantal jaar geleden toen je de panelen aanschafte.  
Meer lezen

Zo gaan wij te werk

Het plaatsen van zonnepanelen in Bussum is een zorgvuldig proces dat de nodige voorbereiding en expertise vereist. Zo gaan wij te werk:


Aanvraag


Locatie bepaling
en offerte


Akkoord en
planning


Installatie
binnen 4 weken

Particulieren & zakelijk

Voor particulieren zijn laadpalen een geweldige oplossing voor het thuis opladen van elektrische auto’s. Door het installeren van een laadpaal op de oprit of in de garage, ben je niet langer meer afhankelijk van de openbare laadinfrastructuur. De elektrische voertuigen kunnen gemakkelijk en snel worden opgeladen terwijl ze bij je thuis staan geparkeerd. Dat maakt elektrisch rijden een praktische en betaalbare optie voor huiseigenaren, en het draagt bij aan een duurzame mobiliteit.

Voor zakelijke klanten bieden laadpalen een aantrekkelijke oplossing waarmee tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit van werknemers en klanten. Door laadinfrastructuur op het werk of bij commerciële gebouwen te installeren, kunnen bedrijven de overstap naar elektrische mobiliteit ondersteunen en hun ecologische voetafdruk verminderen. Het installeren van laadpalen kan de waarde van onroerend goed verhogen en het stelt bedrijven tevens in staat om zich te onderscheiden van hun concurrenten door duurzaamheid te benadrukken.

Onze reviews

Dit zeggen onze klanten

Marian de Klerk
Marian de Klerk
22 Januari 2024
Erg tevreden Vakkundig.prima communicatie .Zonnepanelen binnen 1 dag gelegd.Voor een prima prijs! Goede service vriendelijk personeel. Aan te raden dus!
Mirjam V-M
Mirjam V-M
15 Januari 2024
Prima, snelle en betrouwbare service. Goede communicatie. Nette prijs. Vriendelijk personeel met verstand van zaken.
Izak Hanse
Izak Hanse
2 December 2023
Uitstekende service. Duidelijke communicatie (vooraf en achteraf). Onze panelen moesten tijdelijk weggehaald worden ivm een verbouwing. Dit is perfect geregeld door Wijplaatsenjouwzonnepanelen.
Laurent Rademaker
Laurent Rademaker
21 November 2023
Duidelijk en snel in communicatie en komen afspraken na. Zijn bereid mee te denken an waar nodig advies te geven
Sander van der Donk
Sander van der Donk
3 November 2023
Echt een heel fijn bedrijf. Denken goed met je mee, proberen je geen onnodig dure oplossingen aan te smeren en ze zijn heel erg flexibel. Onze zonnepanelen liggen er mooi op, voor een scherpe prijs! Dikke aanrader!
Ad Kas
Ad Kas
22 Oktober 2023
Op een nette en vriendelijke manier zijn de nodige, aanvullende zonnepanelen geplaatst om de nieuwe warmtepomp te laten draaien. Heel vakkundig zijn het oude en het nieuwe systeem aan elkaar gekoppeld. De prijs/kwaliteit is goed en alle afspraken zijn nagekomen. Een echte aanrader!
Riko De Boer
Riko De Boer
20 Oktober 2023
Top bedrijf! In een paar uur zonnepanelen gelegd in Amsterdam Noord en dat op een regenachtige dag!
David Vazquez
David Vazquez
25 September 2023
Snel, vakkundig en zeer flexibel.
Benjamin Baris
Benjamin Baris
18 September 2023
Prima service en vakkundig gewerkt. Afspraak is afspraak en goede communicatie naar de klant. Flexibel, denken mee en prettig in de omgang. En dat voor een scherpe prijs. Wat mij betreft echt een aanrader.
Wilco Jeronimus
Wilco Jeronimus
11 September 2023
7 panelen verwijderd en na dakrenovatie teruggeplaatst geweldig team dat snel en professioneel werkt en daarnaast meedenkt en heel enthousiast is Volgende keer weer dit bedrijf inschakelen bij onderhoud reparatie of uitbreiding Dankjulliewel Groet Wilco

Vraag een offerte aan!

Als je je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een vrijblijvende offerte. In die offerte nemen wij de kosten op voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand in Bussum.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Bussum

Neem contact met ons op voor een offerte en advies op maat. Controleer ook of je een vergunning nodig hebt via de gemeente.

Zonnepanelen in Bussum verlagen je energiekosten, verminderen de CO2-uitstoot, en ondersteunen lokale duurzaamheidsinitiatieven.