Zonnepanelen in Bussum

Wil je zonnepanelen op jouw huis of bedrijfspand in Bussum? Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl is dé expert op het gebied van zonnepanelen in en rond Bussum. Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis hebben we al veel woningen en bedrijven in dit mooie dorp voorzien van zonnepanelen, waardoor ze nu kunnen genieten van zelf opgewekte elektriciteit.

Zonnepanelen laten plaatsen op jouw woning of bedrijfspand? Al 30+ Bussumers gingen je voor!

Laat ons de kosten berekenen voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning, schuur of bedrijfspand!

Eigen team

Onze experts die zonnepaneelinstallaties in Bussum plaatsen, kennen alle details en regels. Ze zijn volledig op de hoogte van alle PV-installaties en systemen.

Meer lezen

Volgens het boekje

We vinden veiligheid belangrijk. We werken met stevige steigers en dragen altijd een veiligheidsgordel om geen ongelukken te krijgen. We doen de zonnepaneelinstallatie nauwkeurig, snel en zonder risico’s.

Meer lezen

Snel geregeld

Ons bedrijf is gevestigd aan de Franciscusweg in Hilversum en dat is nog geen 10 minuten rijden naar Bussum. Wanneer de offerte is ingevuld, installeren we zonnepanelen binnen 4 weken. Bel ons op 085-0805888 voor meer informatie. 

Meer lezen

Waarom zonnepanelen laten plaatsen in Bussum?

Bussum, een charmant dorp in het hart van Nederland, staat bekend om zijn groene omgeving en historische architectuur. Maar wist je dat Bussum ook voorop loopt in de duurzame energie? Inwoners van het dorp maken steeds vaker de slimme keuze om zonnepanelen te installeren.  Dat is niet alleen goed voor de eigen energierekening, maar de gemeente wil in 2050 helemaal klimaatneutraal zijn. Door zonnepanelen te nemen, help je hieraan mee. Nog geen zonnepanelen laten installeren op je woning of bedrijfspand? Hier zijn vier voordelen van zonnepanelen:

  • Minder betalen voor energie: met zonnepanelen bespaar je geld op je energierekening.
  • Goed voor de natuur: zonne-energie is schoon. Er komt geen CO₂ vrij als je stroom maakt met zonnepanelen. Dit helpt om de lucht schoon te houden.
  • Je huis wordt meer waard: huizen met zonnepanelen zijn vaak meer waard. Ze worden gezien als een extraatje voor je huis en dat vinden toekomstige kopers fijn. Ook krijgt je huis een beter energielabel.

Zonnepaneel specialist in de buurt

Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl is er voor jou in dit proces. We hebben al verschillende huizen en bedrijfspanden in Bussum voorzien van zonnepanelen. Onze kennis en ervaring zorgen voor een goede en nette installatie. Kwaliteit en een lange samenwerking met onze klanten vinden we belangrijk. Ga met ons in zee voor een duurzamere toekomst in het dorp.

Meer lezen
Zonnepanelen laten plaatsen in Bussum
Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en terugplaatsen

Waarom zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen?

Het verwijderen van zonnepanelen kan nodig zijn om verschillende redenen, zoals:

  1. Dakrenovaties: als je dak gerepareerd, vervangen of geüpgraded moet worden, is het vaak nodig om de zonnepanelen tijdelijk te verwijderen. Dit helpt schade aan de panelen te voorkomen tijdens de werkzaamheden.

  2. Zonnepaneel onderhoud: regelmatig onderhoud is essentieel om de optimale prestaties van je zonnestroomsysteem te behouden. Het verwijderen van de panelen geeft je de mogelijkheid om ze grondig te reinigen en eventuele problemen te identificeren voordat ze ernstiger worden.

  3. Zonnepaneel vervanging: na verloop van tijd kunnen zonnepanelen hun efficiëntie verliezen of beschadigd raken. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om de oude panelen te verwijderen en nieuwe te installeren voor betere prestaties en energieopbrengst.

Daarnaast kan dit een uitgelezen moment zijn om jouw installatie van een aantal extra zonnepanelen te voorzien. 
Het kan natuurlijk zijn voorgekomen dat je meer energie bent gaan gebruiken, dan een aantal jaar geleden toen je de panelen aanschafte.  
Meer lezen

Zo gaan wij te werk

Het plaatsen van zonnepanelen in Bussum is een zorgvuldig proces dat de nodige voorbereiding en expertise vereist. Zo gaan wij te werk:


Aanvraag


Locatie bepaling
en offerte


Akkoord en
planning


Installatie
binnen 4 weken

Particulieren & zakelijk

Voor particulieren zijn laadpalen een geweldige oplossing voor het thuis opladen van elektrische auto’s. Door het installeren van een laadpaal op de oprit of in de garage, ben je niet langer meer afhankelijk van de openbare laadinfrastructuur. De elektrische voertuigen kunnen gemakkelijk en snel worden opgeladen terwijl ze bij je thuis staan geparkeerd. Dat maakt elektrisch rijden een praktische en betaalbare optie voor huiseigenaren, en het draagt bij aan een duurzame mobiliteit.

Voor zakelijke klanten bieden laadpalen een aantrekkelijke oplossing waarmee tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit van werknemers en klanten. Door laadinfrastructuur op het werk of bij commerciële gebouwen te installeren, kunnen bedrijven de overstap naar elektrische mobiliteit ondersteunen en hun ecologische voetafdruk verminderen. Het installeren van laadpalen kan de waarde van onroerend goed verhogen en het stelt bedrijven tevens in staat om zich te onderscheiden van hun concurrenten door duurzaamheid te benadrukken.

Onze reviews

Dit zeggen onze klanten

Ger Dumont
Ger Dumont
19 Mei 2024
Ik moest een paar zonnepanelen laten verwijderen vanwege dakwerkzaamheden en daarna weer terug laten plaatsen. Dat hebben zij prima gedaan en tevens ook de dakgoot schoongemaakt.
Noortje Vogelsang
Noortje Vogelsang
28 April 2024
Super goede service en goede kwaliteit van de panelen. Onze wens was zonnepanelen op de dakkapel en dat hebben ze heel netjes gedaan. Nette en vriendelijke mannen die snel goed werk hebben geleverd.
Wiebe Dam
Wiebe Dam
10 April 2024
Fantastisch geholpen. Lekkage op dak onder de bestaande zonnepanelen, offerte aangevraagd en binnen 2 weken na acceptatie offerte stonden ze voor de deur. 2 vriendelijke medewerkers losten de lekkage op. Ik zal zeker bij een volgende lekkage of nieuwe zonnepanelen, gebruik maken van wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl.
Anup K Pandey
Anup K Pandey
22 Maart 2024
Amazing service, great team to work with, quick , professional and expat friendly. Highly recommended
Petra De Heus
Petra De Heus
21 Maart 2024
Vandaag de zonnepanelen op ons dak gelegd. Alles ging fantastisch. Duidelijke uitleg over de app. Vakwerk, heel blij mee. Laat de zon maar schijnen.
Viktorija Lourens
Viktorija Lourens
19 Maart 2024
Er blij met het werk en de goede communicatie van Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl! Wij hadden oude zonnepanelen op het dak die beschadigd waren door dakdekkers toen ons bitumen werd vervangen. Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl begreep ons verhaal en hielp ons met advies. Toen wij eenmaal de beslissing maakten om voor nieuwe zonnepanelen te gaan konden zij snel handelen waardoor we niet lang hoefden te wachten. Het plaatsen van 8 zonnepanelen was in een halve dag gebeurt. Ze zijn heel secuur te werk gegaan. Ze nemen alles uit handen, van het installeren van de panelen, tot de omvormer, gaten boren in het dak en de app. hebben ons geholpen met de zonnepanelen. Kortom, wij zijn er erg blij mee en wij raden Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl zeker aan.
itay chabra
itay chabra
19 Maart 2024
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Dat allemaal voor een scherpe prijs. Met hulp van jullie hebben we een passend advies gekregen over het aantal panelen wat past bij ons verbruik. In een ochtendje werk lagen alle panelen erop en is alles netjes achtergelaten. Mijn complimenten aan Koen, David en Erwin voor het advies + de montage. Ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan!!
Steffren Hulst
Steffren Hulst
4 Maart 2024
Super service! Het contact is erg prettig en de werkzaamheden zijn snel en goed uitgevoerd. Zeker een aanrader voor het plaatsen van jouw zonnen panelen!
Lift Online
Lift Online
19 Februari 2024
Zeer tevreden over dit bedrijf. Prima uitleg, ook later als je vragen hebt. Reageren snel en zijn behulpzaam. Alle afspraken zijn nagekomen. De montage van de panelen, omvormers en het aanpassen van de groepenkast is keurig en conform de afgegeven planning uitgevoerd en functioneert naar behoren.
Mike
Mike
17 Februari 2024
Vandaag heeft het “Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl” bedrijf onze 3de opdracht om voor de woning van onze 2de zoon zonnepanelen te plaatsen uitgevoerd. Zó vertrouwd zijn we met Duco, Erwin, Koen, Rinse en Dawied. Fijn om te zien hoe ze ‘s morgens netjes op tijd voor de deur stonden en binnen slechts een kleine 3 uur 6 panelen hebben geplaatst, alles netjes opgeruimd voordat ze weggingen. Bovendien hebben ze zonder te vragen een 2 tal hangende lapjes lood op het dak gefikst; ongelofelijk hoe zorgvuldig ze zijn. Nieuw bij dit bedrijf is dat je niets vooraf hoeft te betalen, pas als ze klaar zijn en je tevreden bent over hun werk. Dit me hun schappelijke prijzen en de kwaliteiten van vakmanspecialisten, maakt dat we zeer tevreden zijn over dit bedrijf en bevelen het aan voor iedereen die zonnepanelen wil plaatsen.

Vraag een offerte aan!

Als je je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een vrijblijvende offerte. In die offerte nemen wij de kosten op voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning of bedrijfspand in Bussum.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Bussum

Neem contact met ons op voor een offerte en advies op maat. Controleer ook of je een vergunning nodig hebt via de gemeente.

Zonnepanelen in Bussum verlagen je energiekosten, verminderen de CO2-uitstoot, en ondersteunen lokale duurzaamheidsinitiatieven.