Een zonnige toekomst

Dit zijn wij: wij plaatsen jouw zonnepanelen

Welkom bij wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl, jouw partner in duurzame energieoplossingen! Wij zijn onderdeel van deverduurzaamgroep.nl en dragen dezelfde visie en missie. Wij zijn een team van gepassioneerde experts op het gebied van zonnepanelen en duurzame energie. Ons team heeft een jarenlange ervaring in de installatie van zonnepanelen en laadpalen.

Het team voor het ons bedrijfspands

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Bij wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl staan kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten van gerenommeerde merken en onze installateurs zijn allemaal vakkundig opgeleid en gecertificeerd.

Wij zijn trots op wat we doen en kijken ernaar uit om jou te helpen en te ondersteunen bij het plaatsen van jouw zonnepanelen of laadpaal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Dit is wat we doen

Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl biedt naast zonnepanelen ook laadpalen aan die bij de specifieke behoeften van de klanten horen. Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl biedt tevens ook service- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de zonne-energiesystemen en laadpalen optimaal blijven werken. Onze nazorg- en onderhoudsdiensten zijn betrouwbaar en zorgen ervoor dat jouw zonnepanelensysteem en/of laadpaal efficiënt blijft werken. Daarnaast bieden wij monitoring diensten aan waarmee jij, jouw energieverbruik kunt bijhouden en optimaal kunt profiteren van jouw zonnepanelen systeem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Onze reviews

Dit zeggen onze klanten

Sander van der Donk
Sander van der Donk
3 November 2023
Echt een heel fijn bedrijf. Denken goed met je mee, proberen je geen onnodig dure oplossingen aan te smeren en ze zijn heel erg flexibel. Onze zonnepanelen liggen er mooi op, voor een scherpe prijs! Dikke aanrader!
Ad Kas
Ad Kas
22 Oktober 2023
Op een nette en vriendelijke manier zijn de nodige, aanvullende zonnepanelen geplaatst om de nieuwe warmtepomp te laten draaien. Heel vakkundig zijn het oude en het nieuwe systeem aan elkaar gekoppeld. De prijs/kwaliteit is goed en alle afspraken zijn nagekomen. Een echte aanrader!
Riko De Boer
Riko De Boer
20 Oktober 2023
Top bedrijf! In een paar uur zonnepanelen gelegd in Amsterdam Noord en dat op een regenachtige dag!
David Vazquez
David Vazquez
25 September 2023
Snel, vakkundig en zeer flexibel.
Benjamin Baris
Benjamin Baris
18 September 2023
Prima service en vakkundig gewerkt. Afspraak is afspraak en goede communicatie naar de klant. Flexibel, denken mee en prettig in de omgang. En dat voor een scherpe prijs. Wat mij betreft echt een aanrader.
Wilco Jeronimus
Wilco Jeronimus
11 September 2023
7 panelen verwijderd en na dakrenovatie teruggeplaatst geweldig team dat snel en professioneel werkt en daarnaast meedenkt en heel enthousiast is Volgende keer weer dit bedrijf inschakelen bij onderhoud reparatie of uitbreiding Dankjulliewel Groet Wilco
Niels Haaksman
Niels Haaksman
4 September 2023
Zeer kundige en nette mannen die onze panelen kwamen plaatsen.
Harry Fernhout
Harry Fernhout
4 September 2023
Op 31 augustus 2023 heb ik 10 zonnepanelen laten plaatsen door de mannen van de firma "Wijplaatsenjouwzonnepanelen". De installatie is professioneel uitgevoerd en probleemloos verlopen. Opvallend klantgerichte aanpak, duidelijke uitleg en uitgevoerd door hun vakkundige en vriendelijke monteurs. Kortom, ik ben zeer tevreden en beveel daarom graag deze firma aan bij potentiële klanten.
Remco Peters
Remco Peters
3 September 2023
Op 29-08-2023 zijn er bij ons zonnepanelen geplaatst. Ze hebben goed werk geleverd, waren secuur en vriendelijk. Echt een aanrader we zijn erg tevreden.
rob chamuleau
rob chamuleau
28 Augustus 2023
Correcte informatie. Deskundige uitvoering door vriendelijke en behulpzame mensen. Alle hulp bij installatie van de ENPHASE app.

Vraag een offerte aan!

Laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte. In onze offerte vindt u onder meer de berekening van uw zonne-installatie systeem, bestaande uit opbrengst specificaties, terugverdientijden en uiteraard de prijzen.