Zonnepanelen in Hilversum

Wil je zonnepanelen op jouw woning? Wijplaatsenjouwzonnepanelen.nl is de expert in Hilversum. Wij hebben in de mediastad al talloze daken voorzien van zonne-energie-installaties en kennen de prachtige daken inclusief uitzichten die het dorp heeft.

Wil je zonnepanelen laten plaatsen op jouw woning of bedrijfspand? Al 50+ Hilversummers gingen je voor!

Laat ons de kosten berekenen voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning of schuur!

Eigen team

Onze specialisten die verantwoordelijk zijn voor zonnepaneel installaties in Hilversum zijn volledig op de hoogte van de vereisten en eigenschappen van alle PV-installaties en paneelsystemen.

Meer lezen

Volgens het boekje

Wij vinden veiligheid belangrijk. Wij werken met kwaliteitssteigers en zitten altijd gezekerd vast in een harnas. Zo gebeuren er geen ongelukken. Wij garanderen dat de installatie netjes, efficiënt en veilig verloopt. 

Meer lezen

Snel geregeld

Wij zitten gevestigd in Hilversum, aan de Fransicusweg. In de meeste gevallen hebben wij de zonnepaneelinstallatie binnen 4 weken gerealiseerd. Bel ons op 085-0805888 voor meer informatie. 

Meer lezen

Waarom zonnepanelen laten plaatsen in Hilversum?

Hilversum, een prachtig dorp in het Gooi, heeft net zoals vele andere gemeentes de doelstelling om in 2050 een klimaatneutrale gemeente te zijn. De media-stad van Nederland zet sterk in op het verlagen van de CO2-emissie en het creëren van een groenere leefomgeving.

En als trotse inwoner van de stad kun je erover nadenken om hier ook aan bij te dragen. Het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning in Hilversum heeft namelijk verschillende voordelen:

  1. Je wekt duurzame en schone energie op.
  2. Je energierekening wordt lager.
  3. Je bent minder tot niet meer afhankelijk van energie-aanbieders en de wisselende prijzen.
  4. Jouw woning wordt meer waard.
  5. Jouw woning krijgt een beter energielabel.
  6. Zonnepanelen hebben een levensduur van gemiddeld 20 à 25 jaar, waardoor je jarenlang kunt genieten van je eigen energie.

Wanneer je kiest voor Zonnepanelen in Hilversum draag je niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar ook profiteer van je lagere kosten.

Naast het plaatsen van panelen in de mediastad, plaatsen wij ook zonnepanelen in Bussum, Laren, Blaricum en andere plaatsen in het Gooi.

Meer lezen
Zonnepanelen laten plaatsen in Hilversum
Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en terugplaatsen

Waarom zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen?

Het verwijderen van zonnepanelen kan nodig zijn om verschillende redenen, zoals:

  1. Dakrenovaties: als je dak gerepareerd, vervangen of geüpgraded moet worden, is het vaak nodig om de zonnepanelen tijdelijk te verwijderen. Dit helpt schade aan de panelen te voorkomen tijdens de werkzaamheden.

  2. Zonnepaneel onderhoud: regelmatig onderhoud is essentieel om de optimale prestaties van je zonnestroomsysteem te behouden. Het verwijderen van de panelen geeft je de mogelijkheid om ze grondig te reinigen en eventuele problemen te identificeren voordat ze ernstiger worden.

  3. Zonnepaneel vervanging: na verloop van tijd kunnen zonnepanelen hun efficiëntie verliezen of beschadigd raken. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om de oude panelen te verwijderen en nieuwe te installeren voor betere prestaties en energieopbrengst.

Daarnaast kan dit een uitgelezen moment zijn om jouw installatie van een aantal extra zonnepanelen te voorzien. 
Het kan natuurlijk zijn voorgekomen dat je meer energie bent gaan gebruiken, dan een aantal jaar geleden toen je de panelen aanschafte.  
Meer lezen

Zo gaan wij te werk

Het plaatsen van zonnepanelen in de media-stad is een zorgvuldig proces dat de nodige voorbereiding en expertise vereist. Zo gaan wij te werk:


Aanvraag


Locatie bepaling
en offerte


Akkoord en
planning


Installatie
binnen 4 weken

Particulieren & zakelijk

Voor particulieren zijn laadpalen een geweldige oplossing voor het thuis opladen van elektrische auto’s. Door het installeren van een laadpaal op de oprit of in de garage, ben je niet langer meer afhankelijk van de openbare laadinfrastructuur. De elektrische voertuigen kunnen gemakkelijk en snel worden opgeladen terwijl ze bij je thuis staan geparkeerd. Dat maakt elektrisch rijden een praktische en betaalbare optie voor huiseigenaren, en het draagt bij aan een duurzame mobiliteit.

Voor zakelijke klanten bieden laadpalen een aantrekkelijke oplossing waarmee tegemoet wordt gekomen aan de toenemende vraag naar elektrische mobiliteit van werknemers en klanten. Door laadinfrastructuur op het werk of bij commerciële gebouwen te installeren, kunnen bedrijven de overstap naar elektrische mobiliteit ondersteunen en hun ecologische voetafdruk verminderen. Het installeren van laadpalen kan de waarde van onroerend goed verhogen en het stelt bedrijven tevens in staat om zich te onderscheiden van hun concurrenten door duurzaamheid te benadrukken.

Onze reviews

Dit zeggen onze klanten

Marian de Klerk
Marian de Klerk
22 Januari 2024
Erg tevreden Vakkundig.prima communicatie .Zonnepanelen binnen 1 dag gelegd.Voor een prima prijs! Goede service vriendelijk personeel. Aan te raden dus!
Mirjam V-M
Mirjam V-M
15 Januari 2024
Prima, snelle en betrouwbare service. Goede communicatie. Nette prijs. Vriendelijk personeel met verstand van zaken.
Izak Hanse
Izak Hanse
2 December 2023
Uitstekende service. Duidelijke communicatie (vooraf en achteraf). Onze panelen moesten tijdelijk weggehaald worden ivm een verbouwing. Dit is perfect geregeld door Wijplaatsenjouwzonnepanelen.
Laurent Rademaker
Laurent Rademaker
21 November 2023
Duidelijk en snel in communicatie en komen afspraken na. Zijn bereid mee te denken an waar nodig advies te geven
Sander van der Donk
Sander van der Donk
3 November 2023
Echt een heel fijn bedrijf. Denken goed met je mee, proberen je geen onnodig dure oplossingen aan te smeren en ze zijn heel erg flexibel. Onze zonnepanelen liggen er mooi op, voor een scherpe prijs! Dikke aanrader!
Ad Kas
Ad Kas
22 Oktober 2023
Op een nette en vriendelijke manier zijn de nodige, aanvullende zonnepanelen geplaatst om de nieuwe warmtepomp te laten draaien. Heel vakkundig zijn het oude en het nieuwe systeem aan elkaar gekoppeld. De prijs/kwaliteit is goed en alle afspraken zijn nagekomen. Een echte aanrader!
Riko De Boer
Riko De Boer
20 Oktober 2023
Top bedrijf! In een paar uur zonnepanelen gelegd in Amsterdam Noord en dat op een regenachtige dag!
David Vazquez
David Vazquez
25 September 2023
Snel, vakkundig en zeer flexibel.
Benjamin Baris
Benjamin Baris
18 September 2023
Prima service en vakkundig gewerkt. Afspraak is afspraak en goede communicatie naar de klant. Flexibel, denken mee en prettig in de omgang. En dat voor een scherpe prijs. Wat mij betreft echt een aanrader.
Wilco Jeronimus
Wilco Jeronimus
11 September 2023
7 panelen verwijderd en na dakrenovatie teruggeplaatst geweldig team dat snel en professioneel werkt en daarnaast meedenkt en heel enthousiast is Volgende keer weer dit bedrijf inschakelen bij onderhoud reparatie of uitbreiding Dankjulliewel Groet Wilco

Vraag een offerte aan!

Als je je gegevens achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een vrijblijvende offerte. In die offerte nemen wij de kosten op voor het plaatsen van zonnepanelen op jouw woning in Hilversum.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Hilversum

Voor de meeste woningen in Hilversum is geen vergunning nodig, maar controleer dit altijd bij de gemeente voor de zekerheid.

De kosten voor het plaatsen van zonnepanelen in de mediastad hangt af van jouw specifieke situatie. Denk aan het aantal zonnepanelen dat geplaatst moet worden, de arbeidsuren, de materiaalkosten en de eventuele opslagkosten. Door deze drie factoren is het lastig om een juiste indicatie te geven. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige prijsopgave op basis van jouw situatie.

De terugverdientijd varieert, maar in je kunt ervan uitgaan dat je jouw investering binnen 5 tot 7 jaar hebt terugverdiend.